Simav'da Ahşap Dekarasyon Kursu Açıldı

Simav'da Ahşap Dekarasyon Kursu Açıldı

Kültür Yayın: 17 Kasım 2014 - Pazartesi - Güncelleme: 17.11.2014 15:00:51
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
4964 okunma
Google News

SİMAV’DA AHŞAP OYMA VE DEKORASYON KURSU AÇILDI

Simav Belediyesi tarafından Ahşap Oyma ve Dekorasyon Kursu açıldı.
14 ayrı el sanatında usta öğreticilik yetisine sahip usta Raif Duraloğlu tarafından verilen Ahşap Oyma ve Dekorasyon Kursuna 32 kursiyer katılıyor.
Simav Kent Müzesinden verilen kurs hakkında bilgi veren Simav   Belediyesi Kültür İşleri Müdür yardımcısı Mustafa Teneke, “Belediye
Başkanlığımızca sosyal sorumluluk bilinciyle gerçekleşen bir projedir.
Raif Duraloğlu isimli 14 ayrı el sanatında usta öğreticilik yetisine  sahip usta öğreticimizle 08-10-2014 ile 01-06-2015tarihlerini kapsayan bir protokol imzalandı. Usta öğreticimiz Eskişehir Anadolu  Üniversitesi başta olmak üzere birçok yüksek öğretim kurumu, STK’lara bağlı projelerde yer almış, TC  Kültür ve Turizm Bakanlığımızın koordine ettiği Uluslararası projelerde, Arkeolojik kazı çalışmalarında görev almıştır. Arkeoloji ve Kent müzelerinde restaratörlük yapmıştır. İlçe sakinlerimize yönelik unutulmaya yüz tutmuş el sanatlarında kurs programlarımız icra edilecektir. Ahşap Oyma ve Dekorasyon kursumuz, 10 kişilik gruplar şeklinde gerçekleşiyor. Üniversite Öğrencilerimiz, İlçe sakinlerimiz ve Kamu  çalışanlarını ayrı gruplara bölerek istifade etmelerini sağlıyoruz. 32  kursiyerimiz bu anlamda programımıza iştirak etmektedirler” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.