Simav'da 15 Temmuz Gazisinin Evine Anlamlı Ziyaret

Gündem Yayın: 21 Temmuz 2017 - Cuma - Güncelleme: 21.07.2017 10:34:12
Editör -
Okuma Süresi: 56 sn.
3163 okunma
Google News

Simav'da 15 Temmuz Gazisinin Evine Anlamlı Ziyaret

Belediye Başkanı ve Kaymakamdan 15 Temmuz Gazisinin Evine Anlamlı Ziyaret
15 Temmuz günü Ankara'da Diyanet İşlerinde görevli Beyceli hemşehrimiz Mustafa Türker'in gazi olmasından sonra 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik günü etkinlikleri kapsamında Simav Belediye Başkanı Süleyman Özkan, Simav Kaymakamı Türker Çağatay Halim ve protokol üyeleri, Gazimizin Beyce'de bulunan baba ocağına ziyarette bulundular.
Ziyarette Simav Belediye Başkanı Süleyman Özkan, Gazimizin babasına Simav Kaymakamı Gazimiz ve kendisinin bulunduğu portre fotoğraf baskı hediye etti.
15 Temmuz Gazimiz Mustafa Türker ile telefon görüşmesi yapan Simav Belediye Başkanı Süleyman Özkan  ''Yapmış olduğunuz fedakarlıktan dolayı sizlere minnettarız. Burada bizimle beraber olmanızı çok isterdik. Sizi en kısa sürede Simav'a bekliyoruz.'' şeklinde konuştu.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.