Silahlı Kavgayla İlgili İki Kardeş Tutuklandı

Asayiş Yayın: 19 Temmuz 2018 - Perşembe - Güncelleme: 19.07.2018 20:16:53
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2617 okunma
Google News

Kütahya Galericiler Sitesi'nde iki grup arasında çıkan ve 2 kişinin yaralanmasıyla sonuçlanan silahlı kavgayla ilgili gözaltına alınan Hüseyin Yılmaz ve kardeşi Arif Yılmaz, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Salı günü Fuat Paşa Mahallesi'ndeki Galericiler Sitesi girişinde meydana gelen olayda, cezaevinden izinli çıktıkları öğrenilen Arif Dönmez ile Kazım Candan, galericilik yapan Hüseyin Yılmaz ve Arif Yılmaz kardeşlerin işyerinin önüne gelmiş ve burada çıkan tartışma silahlı kavgaya dönüşmüştü. Olayda otomobilden inen Arif Dönmez ile araç içinde kalan Kamil Candan yüzüne ve göğsüne isabet eden saçmalarla yaralanırken, şüpheliler olay yerinden kaçtı. Olayın ardından soruşturma başlatan İl Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri olayın şüphelileri Hüseyin Yılmaz ve kardeşi Arif Yılmaz'ı suç aleti tabanca ile birlikte yakalayarak gözaltına aldı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Hüseyin Yılmaz ve kardeşi Arif Yılmaz mahkemece tutuklanarak Kütahya E Tipi cezaevine gönderildi. Olayda yaralanan cezaevi firarisi ve 6 ayrı suçtan aranan Kamil Candan'ın DPÜ Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi yoğun bakım servisindeki tedavisi devam ettiği, diğer yaralı Arif Dönmez'in ise aynı hastaneden Ankara'ya sevk edildiği öğrenildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.