Silahla kendini yaralayıp kızıyla kendini rehin aldı

Asayiş Yayın: 17 Mart 2017 - Cuma - Güncelleme: 17.03.2017 09:32:29
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
3252 okunma
Google News

Kütahya’da bir kişi hafif ticari araç tartıştığı babasının elinden silahı almak isterken silahın ateş almasıyla elinden yaralandı. Yaralı adam ve yanındakiler yardıma gelen ekiplere aracın kapısını açmamak için direndi.

Olay sabah 07.00 sıralarında Sevi Mahallesi Mithat Paşa Caddesi üzerinde meydana geldi. İ.S. (39) kızının da yanında olduğu sırada babası ile tartıştı. İddiaya göre İ.S. yanında bulunduğu silahı babasının elinden almak istediği esnada silahın patlaması sonucu elinden yaralandı. Olayın ardından araçta silahla yaralama ihbarı yapılması üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polisin geldiğini gören yaralı ve yanındakiler araçla kaçmak istediği esnada polisler tarafından aracın önünü ve arkasını kapatarak durdurdu. Kapıları kilitleyen İ.S. araçtan inmemek için uzun süre direndi. Polislerin ikna çabalarının ardından aracın kapılarını açan yaralı güçlükle ambulans bindirilerek tedavi altına alındı.  


Kurusıkı dediler gerçek silah çıktı


Olayın ardından İ.S.’nin ambulansa alınmasının ardından yol ortasında kalan aracı kenara çekmek için anahtarı alan baba otomobil ile olay yerinden hızla kaçarak uzaklaştı. Durumu park eden polis kaçan babanın peşinden giderek bir apartmana girerken yakaladı. Kaçan babanın olayda kullanılan tabancayı saklamak için eve geldiği anlaşılsın. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.