ŞİFA-İ NAĞME KAHRAMANLIK ŞİİR VE TÜRKÜ GECESİ

VALİ AHMET HAMDİ NAYİR, “ŞİFA-İ NAĞME KAHRAMANLIK ŞİİR VE TÜRKÜ GECESİ”NE KATILDI

Gündem Yayın: 12 Nisan 2018 - Perşembe - Güncelleme: 12.04.2018 07:29:11
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2164 okunma
Google News


Kütahya İl Sağlık Müdürlüğü tarafından, 10 Nisan Polis Haftası ile sağlıkta birlik ve beraberliği pekiştirmek amacıyla “Şifa-i Nağme Kahramanlık Şiir ve Türkü Gecesi” düzenlendi.

Dumlupınar Spor Salonunda düzenlenen etkinliğe Vali Ahmet Hamdi Nayir, İdare Mahkemesi Başkanı Mustafa Bilici,  Tavşanlı Kaymakamı Yüksel Kara, İl Genel Meclisi Başkanı Musa Yılmaz,  İl Sağlık Müdürü İsmail Zehir, DPÜ Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Hakan Vural, bazı daire müdürleri, STK Temsilcileri, sağlık çalışanları ile davetliler katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda farklı yörelere ait türküleri yorumlayan ve şiirler okuyan, folklor gösterileri sunan sağlıkçılar davetlilerden büyük beğeni aldı.

Vali Ahmet Hamdi Nayir, programın sonunda sanatçıları tebrik ederek plaketlerini verdi.

Şifa-i Nağme Kahramanlık Şiir ve Türkü Gecesi plaket takdimi ve hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından sona erdi.
 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.