ŞİDDETE KARŞIYIZ.!

Spor Yayın: 15 Aralık 2016 - Perşembe - Güncelleme: 15.12.2016 14:08:17
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
3787 okunma
Google News

 

Futbol sahalarımızda tribün saha içi olayların Türkiye genellemesinde olduğu gibi maalesef istenmeyen olaylar Gediz-Emet-Hisarcık grubunda da yaşandı. Hiçbir zaman tasvip etmediğimiz gençlerimizin spora vatanına milletine hayırlı bir birey kazandırmak için amatörce hizmet yapmaktır. 11/12/2016 tarihinde Emet'te oynanan maçta saha içinde olumsuz davranış olmuştur. Dayınlar spor kulubü başkanı Ünal BİLGİLİ;
''Pazar günü Emet stadında Emetspor'la yaptığımız karşılaşma da tribün kötü tezahürat aynı zamanda saha içinde futbolcumuz Yusuf BİLGİ'ye 2. yarı da giren Emetspor'lu 13 numaralı futbol oyuncusu kasti hareket yaparak oyun ahlakına uymayan fiili harekette bulunup futbolcu kardeşimizin ciddi anlamda sakatlanmasına sebep olmuştur. Bize geçmiş olsun dileklerini iletecek olan Emetspor yöneticileri maalesef bu işe duyarsız kalmışlardır. Biz sahalarımızda bu olumsuz davranışların olmaması için her platformda bütün çabamızı göstereceğiz. Kaldı ki kulübümüzün 2015-2016'da Kütahya'da en iyi centilmen kulüp olarak ödül almışızdır. Bu fair-play ödülü boşuna verilmedi. Bize hiçbir zaman şiddete yakın ve centilmen olmayan takım olarak gösteremezler. Herşey ortada. Bütün kulüplerimizin Gediz'de ki emniyetimizin gösterdiği çabayı kendi ilçelerinde de rakiplerimizin hoşgörü çerçevesinde göstermelerini ve karşılamalarını istiyoruz. Spor kardeşlik demektir. Bu çocukların başına her hangi birşey geldiğinde sorumlusu kulüp yöneticisi olarak bizleriz. Yarın bir gün ailelerine ne deriz nasıl anlatırız bu durumları ?'' diyerek açıkladı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.