SGK Müdürleri Parkhayat Hastanesini Ziyaret Etti

Sağlık Yayın: 08 Temmuz 2019 - Pazartesi - Güncelleme: 08.07.2019 08:47:41
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
2073 okunma
Google News

SGK MÜDÜRLERİ PARKHAYAT HASTANESİNİ ZİYARET ETTİ

 

Kütahya, Afyon, Eskişehir, Uşak Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürleri ve Eskişehir Sağlık Sosyal Güvenlik Merkez Müdürü ilimizde geçtiğimiz ay faaliyetine başlayan PARKHAYAT Kütahya hastanesini ziyaret ettiler.

İlimizde Haziran ayında hasta kabulüne başlayan PARKHAYAT Kütahya Hastanesi özlenen sağlık hizmeti kalitesini sunma çabası içersinde çalışmalarına devam ediyor. Afyonkarahisar ve Akşehirden sonra ilimizde hizmet vermeye başlayan PARKHAYAT bölgemizdeki Sosyal Güvenlik Kurumu Müdürleri tarafından ziyaret edildi.

PARKHAYAT Hastaneleri Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Mustafa Enis Arabacı ziyaretlerinden dolayı Kütahya  Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü İsmail Sayar’a, Afyon Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Samet Fidan’a, Özel Kalem Müdürü Mehmet Ali Genç’e, Eskişehir Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü İbrahim Kısa’ya, Uşak Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü İbrahim Öztürk ve Eskişehir Sağlık Sosyal Güvenlik Merkez Müdürü Ercan Yeşilyurt’a çok teşekkür etti.

Dr. Mustafa Enis Arabacı tarafından misafirlere hastane tanıtılırken PARKHAYAT’ın 6 aylık ve 1 yıllık projeksiyonu ile ilgili bilgiler verildi. Dr. Arabacı; 1 Haziran 2019 tarihi itibariyle Özel Kütahya Hastanesini devraldık ve PARKHAYAT Kütahya Hastanesi olarak büyük bir şevk ve heyecanla hazırlıklara başladık. Takdir edersiniz ki kendi kurum kültürümüzü ve hizmet anlayışımızı hayata geçirmek birkaç ayımızı alacak. Bunun için gece gündüz titiz bir şekilde çalışıyoruz. Hekim kadrosunun genişletilmesi, yeni branşların ilavesi, deneyimli sağlık çalışanı istihdamı, hasta kabul ve hastane hizmetlerinde hizmet anlayışının ve yönetim organizasyonun istediğimiz düzeye getirilmesi, yoğun bakımların aktifleştirilmesi, yeni birimlerin açılması, sürekli hizmet içi eğitimler verilmesi bu dönemin öncelikli konuları.  Amacımız Kütahya ve çevre illerin sağlık alanında layık oldukları hizmeti almaları hususunda, kamu ve özel tüm diğer hastanelerle birlikte bizim de önemli bir katkımızın olması dedi.

Bölgemizin SGK İl Müdürleri PARKHAYAT hastanesinin Afyon ve Akşehir’de yakalamış olduğu başarıyı ve kaliteli sağlık hizmet anlayışını Kütahya’da da devam ettirmesi temennisini ileterek hastaneden ayrıldılar.

 

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.