Şeyhler köyünde bin kişiye hayır yemeği

Gündem Yayın: 03 Eylül 2016 - Cumartesi - Güncelleme: 03.09.2016 19:06:00
Editör -
Okuma Süresi: 58 sn.
3345 okunma
Google News


Kütahya’nın Hisarcık ilçesi Şeyhler köyünde her yıl düzenlenen geleneksel türbe hayrında yaklaşık 1000 kişiye yemek verildi.
Şeyhler Köyü Muhtarı Mustafa Altın, köyün kuruluşundan bu yana hayırsever köy halkı ve dışarıda çalışan hemşerilerinin katkılarıyla her yıl
Türbe hayrı gerçekleştirdiklerini söyleyerek,” Köyde oluşturulan hayır grupları tarafından düzenlenen türbe hayırlarımız üç ay boyunca her hafta Cuma namazı sonrası devam edecektir. En son düzenlediğimiz büyük hayırda hayırsever vatandaşların bağışladığı 18 küçükbaş hayvan kesilerek bulgur pilavı üzüm ve ayran ile birlikte halka ikram edilmiştir. Ayrıca her haneye yemek dağıtılarak köyümüzün tamamının hayır yemeğinden istifade etmesi sağlanmaktadır. Türbe hayrına katkıda bulunan herkesten Allah razı olsun" dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.