Sevginin aşamayacağı engel yoktur

Yayın: 10 Mayıs 2020 - Pazar - Güncelleme: 10.05.2020 10:31:33
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2266 okunma
Google News

İşitme Kaybı Yaşayanlar Ve İşitme Cihazı Kullananlar Derneği Başkan yardımcısı Ahmet SARI:


“Sevginin aşamayacağı engel yoktur"


 
İşitme Kaybı Yaşayanlar Ve İşitme Cihazı Kullananlar Derneği Başkan yardımcısı Ahmet SARI, "Engelliler Haftası" nedeniyle kutlama mesajı yayımladı.

Başkan yardımcısı Ahmet SARI, 10-16 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Engelliler haftası nedeniyle bir mesaj yayımladı. Sarı mesajında, “Ülkemizin en önemli duyarlılıklarından biri olan engelli vatandaşlarımızla ilgili farkındalığın 10-16 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Engelliler Haftasında daha da artması dileğiyle. Engelliler Haftası’nı kutluyor, tüm engelli vatandaşlarımızı, ailelerini sevgiyle ve saygıyla selamlıyorum. Sevginin aşamayacağı engel yoktur" dedi.

Başkan yardımcısı SARI yayımladığı mesajında, "Engellilerin kendi hayatlarını sürdürebilmesi, belli bir bilgi ve kültür düzeyine ulaşması, meslek edinip üretken hale gelmesi ve çevresiyle sağlıklı ilişkiler kurarak toplumsal hayata katılmasının sağlanması devlet anlayışımızda anayasal bir görevdir.”dedi. Ahmet Sarı  açıklamasını şöyle tamamladı.

 -Engelli vatandaşlarımızın ortaya koyduğu başarılar hiç de azımsanacak gibi değildir. Toplumumuzda bilinç düzeyi arttıkça, engelli bireylerin hayatın içindeki başarılarını görme biçimi de insana verilen en önemli göstergedir. Tüm engellere rağmen, engelli vatandaşlarımıza fırsat verildiğinde ne gibi büyük başarılara imza atabildikleri örnekleriyle ortadadır. Bu durum asıl engelin yalnızca zihinlerde olduğunun açık bir göstergesidir.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.