Servis şoförleri sıkıntılarını dile getirdi

Tuna işleyen - görüntülü

Ekonomi Yayın: 15 Şubat 2022 - Salı - Güncelleme: 15.02.2022 10:55:31
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2287 okunma
Google News

Servis şoförleri sıkıntılarını dile getirdi

 

 

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde okul servis araçları ve personel sürücülerine yönelik düzenlenen eğitimde öğrenci taşıyan servis sahipleri sıkıntılarını dile getirdiler.

Kaymakam Erdoğan Kanyılmaz da, okul servis araçları ve personel servis sürücülerine yönelik düzenlenen eğitim seminerine katıldı.

 Tavşanlı Kültür Sarayında düzenlenen seminerde, 2021-2022 eğitim öğretim yılının başlamasıyla, okul servis araçlarıyla yapılan taşımacılık faaliyetlerinin düzenini ve güvenliğini artırmak, olası trafik kazalarını azaltmak ve eksikleri tamamlamak  amacıyla öğrencileri taşıyacak olan okul servis şoförlerine yönelik bilgi verildi. 

     Kaymakam Kanyılmaz, seminere katılan servis sürücülerine teşekkür ederek, çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Okullara öğrenci taşıyan bazı sürücüler, artan mazot fiyatlarının kendileri için sıkıntı oluşturduğunu ifade ettiler.

Toplantıya Tavşanlı Kaymakamı Erdoğan Kanyılmaz, Jandarma Komutanı Selahi Kayar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Salim Karaboğa ve servis şoförleri katıldı.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.