Sera Kütahya’da Keyifli Sohbet

Sera Kütahya’da Keyifli Sohbet

Gündem Yayın: 24 Aralık 2015 - Perşembe - Güncelleme: 24.12.2015 11:31:16
Editör -
Okuma Süresi: 1 dk.
7786 okunma
Google News

Sera Kütahya’da Yazar Hatice Kübra Tongar ile  Keyifli Sohbet

Sera Kütahya AVM, yazar, radyo programcısı ve iki çocuk sahibi genç bir anne olan Hatice Kübra Tongar ile hafta sonu annelik ve çocuk yetiştirme üzerine keyifli bir söyleşiye hazırlanıyor.
Peygamberlerin Çocuk Eğitimi Metotları, Başımın Üstünde Yerin Var, Fıtrat Pedagojisi kitapları ile ünlü olan yazar Hatice Kübra Tongar, “Adetlerle” değil “Ayetlerle” çocuk yetişmeye inanmakta ve bunu kitaplarında satır satır kaleme almaktadır.
Ünlü yazar Sera Kütahya AVM’de 26 Aralık Cumartesi günü 14.00’da önce söyleşi gerçekleştirecek, ardından okurları ile imzada buluşacak.
Halkla İlişkiler Sorumlusu Sera Kütahya AVM Elif Dinçel; "Yalnızca alışveriş merkezi olmayan, eğlence ve kültür merkezi Sera Kütahya AVM çeşitli kültürel ve sosyal etkinliklerle ziyaretçilerine hizmet vermeye devam ediyor." diyerek herkesi bu programa davet etti. 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.