ŞENOL BEZEK’TEN, BAŞKAN SARAOĞLU’NA VEDA ZİYARETİ

Gündem Yayın: 05 Ekim 2017 - Perşembe - Güncelleme: 05.10.2017 18:27:22
Editör -
Okuma Süresi: 52 sn.
3088 okunma
Google News

GEDİZ İLÇE EMNİYET MÜDÜRÜ ŞENOL BEZEK’TEN, BAŞKAN SARAOĞLU’NA VEDA ZİYARETİ

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğüne atanan Gediz İlçe Emniyet Müdürü Şenol Bezek, Gediz Belediye Başkanı Dr. Mehmed Ali Saraoğlu’na veda ziyaretinde bulundu.

Gediz İlçe Emniyet Müdürü Şenol Bezek, Gediz’deki görev süresince kendisine göstermiş olduğu misafirperverlik ve katkılardan dolayı Gediz Belediye Başkanı Dr. Mehmed Ali Saraoğlu’na teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Gediz Belediye Başkanı Dr. Mehmed Ali Saraoğlu’da, “Gediz’e hizmetlerinden dolayı Emniyet Müdürü Şenol Bezek’e teşekkür ederek yaklaşık bir yıldır Gediz İlçe Emniyet Müdürlüğü görevinde bulunan, ilçemizde huzur ve güvenin sağlanmasında önemli rol üstlenen Sayın Şenol Bezek’in özverili çalışmalarına tanık olduk. Bundan sonraki görevinde de başarılar diliyorum” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.