Şehitlerimiz Yüreğimizi Dağladı

Şehitlerimiz Yüreğimizi Dağladı

Gündem Yayın: 24 Temmuz 2015 - Cuma - Güncelleme: 24.07.2015 17:35:27
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2336 okunma
Google News

Akdemir; “Şehitlerimiz Yüreğimizi Dağladı”

Kütahya Güvenlik Hizmetlerini Destekleme ve Yardım Derneği Başkanı ve Akdemir Toprak Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Akdemir, Ceylapınar'da kaldıkları evde şehit edilen Terörle Mücadele Şubesi'nde görevli Feyyaz Yumuşak ve Çevik Kuvvet Şubesi'nde görevli Okan Acar’a Allah’tan rahmet yakınlarına başsağlığı diledi.

 

İşadamı ve Kütahya Güvenlik Hizmetlerini Destekleme ve Yardım Derneği Başkanı Mehmet Akdemir; Şanlıurfa’nın Ceylapınar ilçesinde kaldıkları evde bölücü terör örgütü üyeleri tarafından şehit edilen Terörle Mücadele Şubesi'nde görevli Feyyaz Yumuşak ve Çevik Kuvvet Şubesi'nde görevli Okan Acar’a Allah’tan rahmet yakınlarına başsağlığı dileyerek “Şehitlerimiz Yüreğimizi Dağladı” dedi.

Ülkemizin huzur ve istikrarına, milletimizin birlik ve beraberliğine kastedenlere her ne pahasına olursa olsun asla izin verilmemesi gerektiğini ve buna Devletimizin asla izin vermeyeceğinin altını çizen Mehmet Akdemir; “Şanlıurfa’da yapılan saldırıda hayatlarını kaybeden şehitlerimiz hepimizin yüreğini dağladı. Ülkemizde vatandaşlarımızın huzur ve güven içerisinde yaşamlarını sağlayan ve fedakarca hizmet eden kolluk kuvvetlerimiz ve ona mensup olanlar bizim göz bebeğimizdir. Teşkilat mensuplarımız her alanda üstün gayret ve çaba sarf etmekte olup vatandaşlarımızın 24 saat can ve mal güvenliğini kendi canları pahasına korumaktadırlar.

Eminiz ki Devletimiz bu yaşanan olaylar sonucunda failleri en kısa sürede bulacak ve gerekeni yaparak Ülkemizin huzur ve güven ortamının en üst seviyelerde tutulmasını sağlamaya devam edecektir. Bundan hiçbir vatandaşımızın kuşkusu olmamalıdır” dedi.

Akdemir; “Ben şehit olan Polis kardeşlerimize Allah’tan rahmet yakınlarına ve tüm Ülkemize başsağlığı diliyorum” dedi.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.