Şehitlerimiz fidanlarda yeşerecek

Yaşam Yayın: 11 Mayıs 2022 - Çarşamba - Güncelleme: 11.05.2022 12:14:49
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
967 okunma
Google News

Şehitlerimiz fidanlarda yeşerecek

Yaptığı sosyal ve kültürel etkinliklerle Kütahya’da elini her zaman taşın altına koymaya gayret eden Kütahyalı iş insanı Ali Aker, Dumlupınar Belediye Başkanlığı’nın destekleriyle şehitler diyarı olarak anılan Dumlupınar Şehitliği yolu, Büyük Aslıhanlar Köyü Şehitliği, Ağaçköy Şehitliği ve kendi köyü olan Allıören köyü girişine Şehit İsmail Yavuz anısına  ıhlamur ve iğde ağaçları dikecek.

Dumlupınar Belediyesi ile işbirliği içinde bu organizasyonu gerçekleştireceklerini belirten Kütahyalı iş insanı ve aynı zamanda Kütahya ve ilçeleri Dayanışma ve Tanıtma Platformu Başkanı olan Ali Aker:”Kütahya’mız yararına her türlü etkinlikte yer almaya, destek vermeye devam ediyoruz. Şehitlerimiz bizim çok kutsaldır. Onların bu vatanın yeşermesi için canlarını feda etmeleri her şeyin üzerindedir. Biz de hem onların aziz hatırasını yaşatmak, hem de dayanışma adına bu etkinliği Dumlupınar Belediyemizin destekleriyle gerçekleştireceğiz. Binlerce ıhlamur ve iğde ağacını Dumlupınar Şehitliği yoluna, Büyük Aslıhanlar Köyü Şehitliğine, Ağaçköy Şehitliğine ve Allıören köyü girişine Şehit İsmail Yavuz anısına dikeceğiz.”dedi.

 

TÜM KÜTAHYA’YI BEKLİYORUZ

4 Haziran 2022 Cumartesi günü gerçekleştirilecek etkinliğin saat 12.00’de başlayacağını söyleyen Kütahya ve ilçeleri Dayanışma ve Tanıtma Platformu Başkanı olan Ali Aker:”Bütün Kütahyalı hemşehrilerimizi bu anlamlı etkinliğe bekliyorum. Bu etkinlikte bir araya gelerek hem birlik-beraberlik ve dayanışmamızı arttığıcağımız gibi hem de her birlikte Şehitlerimizi dikeceğimiz fidanlarla yeşerteceğiz.”dedi.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.