Şehit Yakınları ve Gazilerimizden Zeytindalı Harekatına Destek

Gündem Yayın: 02 Şubat 2018 - Cuma - Güncelleme: 02.02.2018 10:58:20
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2802 okunma
Google News

Şehit Yakınları ve Gazilerimizden Zeytindalı Harekatına Tam Destek

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde Cevizdere Şehitleri ve Gazileri Derneği  "Zeytin Dalı Harekatı"ne destek olmak amacıyla gönüllü askerlik için başvuru yaptı.

Tavşanlı Cevizdere Şehitleri ve Gazileri Derneği  Başkanı Adem Öztürk, askerlik şubesi önünde yaptığı açıklamada, Zeytin Dalı Harekatı'nda verilecek her türlü göreve hazır olduklarını söyledi.

Vatan müdafası için her türlü göreve hazır olduklarını ifade eden Cevizdere Şehitler Derneği Başkanı Adem Öztürk, " Dernek üyemiz olan şehit ailelerimiz ve gazilerimiz ile gönüllü askerliğe yazılmak için Askerlik Şubemize geldik. Aynı zamanda askerlerimize moral ve motive desteği olmak istedik. Eğer ihtiyaç olursa gönüllü olarak bizler de askere gitmek istiyoruz." diye konuştu.

Şehit Teğmen Cevdet Bahadır'ın babası Dursun Ali Bahadır ise " Bizlerin buraya ziyaret etmemizin amacı Türk Silahlı Kuvvetlerimize moral ve motive desteği olmak. Ben oğlumu şehit verdim ve şu anda iki oğlum da var ve ben de dahil olmak üzere oralara giderek şehit olmaya hazırız. Cenabı Allah Devletimize ve milletimize zaval vermesin" 

Almanya'dan Türkiye'ye ziyarete gelen Cevizdere Şehitleri Gazileri Derneği üyesi Mustafa Dere adlı gurbetçi vatandaş da, gönüllü askerlik başvuru dilekçesi doldurarak şubeye teslim etti.   

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.