Şehit Polis Memuru Alaattin Özdemir'in Cenaze Merasi

Gündem Yayın: 10 Aralık 2019 - Salı - Güncelleme: 10.12.2019 16:06:51
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1559 okunma
Google News
Bursa'da, kavga ihbarı üzerine gittiği olay yerinde başından vurulduktan sonra tedavi gördüğü hastanede şehit düşen polis memuru Alaattin Özdemir, memleketi Kütahya’da ebediyete uğurlandı. 

Ulu Cami'de düzenlenen cenaze merasimine; İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş, Kütahya Valisi Dr. Ömer Toraman, AK Parti Kütahya Milletvekili İshak Gazel, Hava Er Eğitim Tugay ve Garnizon Komutanı Vekili Kurmay Başkanı Albay Erol Yeşilçınar, Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, İl Jandarma Komutanı Albay Mustafa Çekiç, İl Emniyet Müdürü Necmettin Koç, STK Temsilcileri, bazı daire müdürleri, şehidin ailesi ve yakınları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

İkindi namazını müetakip kılınan cenaze namazı sonrası şehit polis memuru Alattin Özdemir'in naaşı gözyaşları ve dualar eşliğinde Hava Şehitliği'ne defnedildi.
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.