Şehit Olan Astsubay Çorlu'da Defnedilecek

Gündem Yayın: 06 Temmuz 2018 - Cuma - Güncelleme: 06.07.2018 19:35:19
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2509 okunma
Google News

Trafik kazasında şehit olan astsubay İsa Boztoprak,  ailesinin isteği ile Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde defnedilecek.

Kütahya İl Jandarma Komutanlığı Tavşanlı İlçe Jandarma Komutanlığı emrinde görevliyken İstanbul Adli Tıp Kurumuna bir vatandaş için adli yeterlilik raporu almak üzere geldiği esnada geçirdiği trafik kazasında şehit olan Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş İsa Boztoprak Çorlu'da toprağa verilecek. Şehit Boztoprak için yarın (7 Temmuz) günü öğle namazını müteakip Çorlu Merkez Camii'nde tören düzenlenecek. Boztoprak, düzenlenen törenin ardından Çorlu Şehitliğinde son yolculuğuna uğurlanacak. 

Şehit Boztoprak'ın bekar olduğu anne ve babasının memleketleri Kars'ta ağabeyinin ise Çerkezköy'de ikamet ettiği kaydedildi.

6 Temmuz 2018 günü Kütahya'dan İstanbul Adli Tıp Kurumuna bir vatandaşa adli yeterlilik raporu aldırmak amacıyla devriye komutanı olarak Tavşanlı Cumhuriyet Başsavcılığınca görevlendirilen Boztoprak, sivil ticari araç ile intikal halindeyken sabah 06.00 sıralarında İstanbul Tuzla bölgesinde duran hafriyat kamyonuna arkadan çarparak şehit oldu

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.