Şehit Hasan Büber için Mevlit okutuldu

Gündem Yayın: 04 Ekim 2016 - Salı - Güncelleme: 04.10.2016 10:05:05
Editör -
Okuma Süresi: 58 sn.
8184 okunma
Google News

  Şehit Hasan Büber için Mevlit okutuldu

Tuna İşleyen  / Tavşanlı 

 Tavşanlı İlçesinde şehit Hasan Büber için Mevlit okutuldu.

Geçtiğimiz yıl Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesinde PKK'lı teröristlerin yola döşediği bombanın patlatılması sonucu şehit düşen Jandarma Uzman Çavuş Hasan Büber için Mevlid-i Şerif ve Kur’an-ı Kerim okutuldu. 

Tavşanlı İlçesi Beyköy Mahallesi Camiinde yapılan dualarda birlik, beraberlik ve kardeşliğin önemine vurgu yapılırken, tüm şehitler için de dua edildi.

Düzenlenen programa Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Tuğrul Demiryürek, İlçe Emniyet Müdürü Turgay Temel, Ak Parti İlçe Başkanı Hilmi Gümüş, Kıbrıs Gazileri, Şehit ve Gazi Dernekleri ile çok sayıda vatandaş katıldı. Programa katılanlar, Mevlid – i Şerif öncesi ve sonrasında şehit Jandarma Uzman Çavuş Hasan Büber’in mezarını ziyaret ederek dua ettiler.

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.