Şehit Ailesi ve Yakınları ile İftar

Gündem Yayın: 21 Mayıs 2019 - Salı - Güncelleme: 21.05.2019 11:39:07
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1637 okunma
Google News

Şehit Ailesi ve Yakınları ile İftar

Tavşanlı Belediyesi; geçtiğimiz hafta Tunceli’nin Pülümür ilçesinde şehit düşen J. Uzm. Çvş. Halil İbrahim Öztürk’ün yedisinde ailesi ve yakınlarıyla bir araya gelmek amacıyla iftar programı düzenledi. 


Şenol Düğün Salonu’ndaki yemeğe şehit ailesi ve yakınlarının yanında mahalle sakinleri ve silah arkadaşları da katıldı. 
İftar öncesi, Tavşanlı Müftüsü Hüseyin Aksoy ve din görevlileri tarafından Kur’an-ı Kerim tilaveti yapıldı, şehitlerimiz için dua edildi.

 Belediye Başkanı Mustafa Güler’in iftara katılan başta şehit ailesi ve yakınları olmak üzere mahalle sakinlerine teşekkür ederek, “Tunceli’de şehit olan Halil İbrahim kardeşimize Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına da sabır ve başsağlığı diliyorum. Şehitlerimizin bize emaneti olan bu millete, bu devlete, şehit yakınlarına, onların kardeşlerine, çocuklarına, anne babalarına sahip çıkmak da bizim en önemli görevlerimizden birisidir. Bu vesileyle ülkesi ve milleti için canını veren tüm şehitlerimizi saygı ve minnetle anıyorum” ifadelerini kullandı. 
İftar yemeğine Tavşanlı Kaymakamı Yüksel Kara ve protokol üyeleri de katıldı. 
Şehidimiz J. Uzm. Çvş. Halil İbrahim Öztürk, 13 Mayıs Pazartesi günü Arifağa Camiinde kılınan ikindi namazını müteakip Cumhuriyet Meydanı'ndaki cenaze töreni sonrası Karcık Köyü'nde toprağa verilmişti. Şehidimizi binlerce vatandaşımız gözyaşları ve dualarla uğurlamıştı

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.