Şehir Hastanesini TOKİ yapsın

Gündem Yayın: 25 Ocak 2019 - Cuma - Güncelleme: 25.01.2019 18:18:04
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1905 okunma
Google News

KÜTAHYA HALKI HASTANE İSTİYOR!
ŞEHİR HASTANESİ’Nİ TOKİ YAPSIN

Milliyetçi Hareket Partisi Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş, Kütahya Şehir Hastanesi için Sağlık Bakan Yardımcısı Muhammet Güven ile görüştü.
MHP Afyon Milletvekili Mehmet Taytak ile birlikte, Sağlık Bakan Yardımcısı Muhammet Güven’i makamında ziyaret eden MHP Milletvekili Ahmet Erbaş  ; “ Yıllardır, Kütahyalı vatandaşlarımız şehir hastanesini bekliyor. Kütahya’da hem hastaneler hem de doktor sayısı yetersizdir. Şehir Hastanesi inşaatı durmuş durumdadır. Kütahya halkı ihaleyi alan firmayı bekleyecek durumda değildir. Bir an önce ihale iptal edilmeli, şehir hastanesi TOKİ vasıtası ile devlet tarafından yapılmalıdır. Birçok ilde devlet tarafından yapılan hastaneler çok kısa sürede yapılmıştır. Kütahya halkı sizlerden müjde bekliyor. ”dedi.
Kütahya’nın sağlık ve doktor sorunlarının da görüşüldüğü ziyarette Erbaş ayrıca, Sağlık Bakan Yardımcısı Muhammet Güven’e, Kütahya ve ilçelerinde çok fazla doktor açığı olduğunu, doktorların sayıca yetersiz geldiğini söyleyerek, bu sorunların çözülünceye kadar takipçisi olacağını iletti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.