SAVCI VE HAKİMLERE VEDA İFTARI

Yaşam Yayın: 23 Haziran 2016 - Perşembe - Güncelleme: 23.06.2016 09:26:27
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
8408 okunma
Google News

 

SAVCI VE HAKİMLERE VEDA İFTARI

Tuna İŞLEYEN 

HSYK'nun 2016 yılı Adli Yargı Ana Kararnamesi ile yerleri değişen Hakim ve Savcılara Adliye personeli tarafından iftarda veda yemeği düzenlendi.

Adliye personeli tarafından Tavşanlı Otel’de, Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu’nun (HSYK) 2016 yılı Adli Yargı ana kararnamesi ile Çanakkale Ağır Ceza Mahkemesi Üyeliği'ne atanan Tavşanlı Ağır Ceza Mahkemesi üyesi Yaşar Özen’e, Burdur Hakimliği’ne atanan Hakim Emrah Kızılhisar’a, Bozuyük Hakimliği’ne atanan Hakim Yasemin Yaman’a, Adıyaman Hakimliğine atanan Hakim Kamil Yurt’a, Kilis Hakimliği’ne atanan Hakim Zehra Hatice Yazıcı’ya, Kilis Cumhuriyet Savcılığı’na atanan Cumhuriyet Savcısı Adem Yazıcı’ya,  İnegöl Cumhuriyet Savcığı’na atanan Cumhuriyet Savcıcı Muhammed Alkan’a ve Çerkezköy Cumhuriyet Savcılığına atanan Cumhuriyet Savcısı İsmail Arslan’a iftarda veda yemeği düzenlendi.

Yemeğe Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Murat Tiryaki, Adli Yargı İlk Derece Mahkemesi Adalet Komisyonu Başkanı Mecit Çelebi, Tavşanlı İlçe Emniyet Müdürü Turgay Temel, Tavşanlı İlçe Jandarma Komutanı M. Uğur Abacı, Tavşanlı Askerlik Şubesi Başkanı Cihan Arslan, Kütahya Barosu Temsilcisi Ahmet Kumuz, baro avukatları, Hakim ve Savcılar ile birlikte Adliye personeli katıldı.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.