Satranç Federasyon Başkanı Kütahya'da

Satranç Federasyon Başkanı Kütahya'da

Kültür Yayın: 26 Aralık 2014 - Cuma - Güncelleme: 26.12.2014 17:43:56
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
3975 okunma
Google News

Türkiye Satranç Federasyonu Başkanı Gülkız Tülay ve Ekibinden DPÜ’ye Ziyaret

Dumlupınar Üniversitesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, İşletme Bölümü’nde öğrencilerin katılımı ve Prof. Dr. M. Kemal Demirci’nin öncülüğü ile satranç kulübünün kurulup faaliyete geçmesi hususunda bir toplantı gerçekleştirildi.

Toplantıya Türkiye Satranç Federasyonu Başkanı Gülkız Tülay ve ekibi, DPÜ Rektör Vekili Prof. Dr. Yunus Erdoğan, Kütahya Gençlik Hizmetleri, Spor İl Müdürü Sadık Ölçen ve Satranç Kulübü Başkan Adayı İşletme Bölümü  3. Sınıf Öğrencisi Kerim Payçu’nun yanı sıra 30 dolayında öğrencinin katılımıyla kulübün açılması ve işlerlik kazanabilmesi için önemli adımlar atıldı.

Toplantı esnasında alınan kararlar sonucunda Prof. Dr. Yunus Erdoğan kulübün faaliyetlerinin gerçekleştirileceği salon ile ilgili üniversite üst yönetiminin destek vereceğini belirtti. Aynı zamanda Türkiye Satranç Federasyonu Başkanı Gülkız Tülay Satranç kulübü için gerekli olan tüm materyallerin ve düzenlenecek turnuvalar sonucunda dereceye giren kulüp üyelerine verilecek olan ödül ve kupaların federasyon tarafından temin edileceği konusunda söz vermiştir. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sadık ölçen ise kulübün düzenleyeceği turnuvalar için gerekli tüm desteği vereceklerini beyan etti. 2 saat süren toplantı Dumlupınar üniversitesi ile Türkiye Satranç Federasyonu arasında karşılıklı centilmenlik taahhüdü ile tamamlandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.