SARAOĞLU GEDİZ GENÇLİK VE KÜLTÜR MERKEZİNDE MAHALLE MUHTARLARIYLA

Gündem Yayın: 01 Aralık 2016 - Perşembe - Güncelleme: 01.12.2016 15:22:37
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
3866 okunma
Google News

BAŞKAN SARAOĞLU GEDİZ GENÇLİK VE KÜLTÜR MERKEZİNDE MAHALLE MUHTARLARIYLA BİR ARAYA GELDİ

Her fırsatta mahalle muhtarları ile bir araya gelen Gediz Belediye Başkanı Dr. Mehmed Ali Saraoğlu, Gediz Gençlik ve Kültür Merkezinde sabah kahvaltısında mahalle muhtarlarıyla buluştu.

Gediz Gençlik ve Kültür Merkezinde düzenlenen kahvaltıya Gediz Belediye Başkanı Dr. Mehmed Ali Saraoğlu, Gediz Belediye Başkan Yrd. Hakan Arpacı, Mahalle Muhtarları katıldı.

Başkan Saraoğlu kahvaltı sonunda yaptığı konuşmada; “Muhtarlarımız bürokrasi ve siyasette önemli bir yere sahiptir. Mahallenin ihtiyaçlarını veya ihtiyaç sahiplerini yöneticilere bildirmek ve yapılması gerekenleri takip etme gibi bir görevleri vardır ki, bu görev aslında çok önemlidir.” Dedi.

Sohbet havasında geçen buluşmaya, Gediz Kaymakamı Avni Kula’da katıldı. Açılışı yeni yapılan Gediz Gençlik ve Kültür Merkezi Kompleksi içerisinde bulunan Gediz Kütüphanesi, Gediz’in Fethi (Tarih canlandırması), Daimi Sergi Salonu Sırlı Gözlerle Gediz yağlı boya çalışmalarını, Gediz’in Sözlü Geleneği (Gediz Kültür Yayınları), Kafeteryayı gezerek tanıtan Başkan Saraoğlu, yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Ayrıca yürütülen çalışmalar ve projeler hakkında Mahalle Muhtarlarıyla bilgi alışverişinde bulundu.

 
 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.