SARAÇOĞLU DPÜ'DE

SARAÇOĞLU DPÜ'DE

Gündem Yayın: 03 Mayıs 2014 - Cumartesi - Güncelleme: 03.05.2014 11:51:13
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 2 dk.
2854 okunma
Google News

 

            Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Rektörü Prof. Dr. Ahmet Karaaslan, Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu’nu makamında ağırladı.

            Yapılan ziyarette konuşan Rektör Prof. Dr. Ahmet Karaaslan şunları belirtti: “Bizler Dumlupınar Üniversitesi ailesi olarak her zaman ülkemizin ve Kütahya’mızın hizmetindeyiz. Üniversitemizin birikimlerini, belediyenin hizmetine sunmaya hazırız. Belediyenin bilişim altyapısının geliştirilmesine, elektronik imzaya geçiş, şehrin öğrenci yoğunluğunun fazla olduğu noktalarda ücretsiz internet bağlantılarının kurulması ve belediye hizmetlerinin tamamen internet üzerinden yürütülmesini sağlayacak çalışmalarda ihtiyaç duyulan destekleri sağlayacağız. Kütahya’mız için ne gerekiyorsa Başkanımızla birlikte yapacağız.”

            Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Rektör Prof. Dr. Ahmet Karaaslan’ın kendisini ziyaret ederek tebrik ettiğini ve başarılar dilediğini belirterek nezaket ziyaretinde bulunduğunu söyledi.Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu,“Dumlupınar Üniversitesi’nin yaptığı çalışmalardan her zaman gurur duyduk. Dumlupınar Üniversitesi, Kütahya’mızı yurtiçi ve yurtdışında gururla temsil ediyor. Ülkemiz ve Kütahya’mız için yapacağı çalışmalara yardımcı olmak veya yapacağı çalışmaları birlikte başarmak bizim önceliğimizdir.” şeklinde konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.