SARAÇOĞLU YUNUSEMRE VE ŞELALE KURAN KURSLARINI ZİYARET ETTİ

Gündem Yayın: 10 Nisan 2018 - Salı - Güncelleme: 10.04.2018 19:19:10
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1847 okunma
Google News

BAŞKAN SARAÇOĞLU YUNUSEMRE VE ŞELALE KURAN KURSLARINI ZİYARET ETTİ
 

Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Yunusemre ve Şelale Kuran Kursunu ziyaret ederek kursiyerlerle bir araya geldi.

Yunusemre ve Şelale Kuran Kursunu ziyaret eden Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu kurs yetkilileri tarafından karşılandı.

Mahalle sakini hanımlara yönelik açılan Kuran Kurslarında kursiyerlerle bir araya gelen Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu; Kuran-ı Kerimin gizli bir şekilde öğrenilmek zorunda kalındığı çok zor dönemlerden şükürler olsun ki bugün özgürlüklerin yaşandığı günümüze geldik. Rabbim o günleri bir daha yaşatmasın. Allah hepinizin yardımcısı olsun, Kuran-ı Kerim okuyan insanların sayısını arttırsın. Kurslarımızın faaliyetlerinde emeği geçenlere vesile olanlara teşekkür ediyor, sizlere başarılar diliyorum, dedi.

Yunusemre ve Şelale Kuran Kursu yetkililerinden bilgiler alarak incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Kamil Saraçoğluna, İl Müftüsü Hüseyin Hazırlar eşlik etti.

Sohbet ortamında gerçekleşen ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren kurs yöneticileri ve kursiyerler Başkan Saraçoğluna teşekkür ederek merak ettikleri soruları yönelttiler. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.