SARAÇOĞLU YABANCI ÖĞRENCİLERİ AĞIRLADI

Gündem Yayın: 09 Ağustos 2017 - Çarşamba - Güncelleme: 09.08.2017 10:36:57
Editör -
Okuma Süresi: 59 sn.
2167 okunma
Google News

Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Yunus Emre Enstitüsü ve ESOGÜ Türkçe Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezi (TÖMER) vasıtasıyla Türkiyede misafir edilen yabancı uyruklu öğrencileri Kütahya da ağırladı.
Ürdün, Lübnan, Mısır, Cezayir, Fas, Makedonya, Gürcistan, Bosna Hersek, Romanya, Afganistan ve Arnavutluktan gelen öğrenciler, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi TÖMER öğretim elemanları ile birlikte Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu tarafından verilen yemekte bir araya geldiler.
Yemek sonrası öğrencilerle tek tek tanışan Başkan Saraçoğlu, Yabancı öğrencilerle muhabbet ederek, Kütahya'nın tarihi ve kültürel mirası hakkında öğrencilere bilgi verdi.
Türk gelenek ve göreneklerini yakından görmek için Kütahya'ya gelen Yunus Emre Enstitüsü ve TÖMER işbirliğiyle Türkiyede ağırlanan yabancı uyruklu öğrencileri, Kütahya Belediyesi Çamlıca Tabiat Parkı'nda misafir eden Başkan Saraçoğlu öğrencilere, Türkiyeyi ve Kütahya'yı kendi ülkelerinde anlatmalarını istedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.