SARAÇOĞLU MHP İL BAŞKANLIĞINA ZİYARETTE BULUNDU

Gündem Yayın: 09 Şubat 2017 - Perşembe - Güncelleme: 09.02.2017 17:13:24
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
4080 okunma
Google News

SARAÇOĞLU MHP İL BAŞKANLIĞINA ZİYARETTE BULUNDU

 

Çeşitli kurum, kuruluş, sivil toplum kuruluşu ve siyasi partilere düzenlediği ziyaret kapsamında Belediye Başkanı  Kamil Saraçoğlu, Miliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kütahya İl Başkanı Mehmet Ali Türkeri parti binasında ziyaret etti.
15 Temmuzda gerçekleştirilen hain darbe girişiminde ve anayasa sürecinde demokrasinin yanında yer alan Milliyetçi Hareket Partisinin Kütahya İl Başkanlığında İl Başkanı Mehmet Ali Türker ve basın mensuplarıyla bir araya gelen Başkan "Siyasi partiler demokrasinin olmazsa olmaz unsurlarından bir tanesidir. Hatta birincisidir. Çünkü bu ülkeyi yönetenler siyasi partiler, siyasi kurumlardır. Toplumda en çok üyesi olan sivil toplum örgütleri siyasi partilerdir. Bu sebeple onların en güzel yerlerde olmasını ve böyle sivil toplum örgütlerine sahip çıkılması gerektiğini düşünüyoruz. Herkesin ülkeye, dünyaya farklı bir bakış açısı vardır. O çerçevede kendini nerede görmek istiyorsa orada olup, bilfiil orada çalışması lazım. Bu ülkeyi siyasilerin seçilmişlerin yönetmesi gerektiğini her zaman söylüyoruz. Çünkü seçilmişler halkı temsil eder ve bu ülkenin sahipleri de bu ülkenin halkıdır.
Ülkemizde kanın ve gözyaşının olmadığı bir dönem neredeyse olmadı. Özellikle ülke olarak darbelerden çok çektik. Ama 15 Temmuz'da bu ülkenin insanlarının siyasi ayrım gözetmeden bu vatan, bu bayrak ve bu millet için bir araya gelebileceğini hep birlikte gördük. Darbecilere karşı dik durduğumuzda neler yapabileceğimizi gördük. Bu bence çok önemli bir başlangıçtı. Arkasından Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve partinin tüm teşkilatlarının bu ülke için gerekli olan anayasa değişikliği ile ilgili, yine ülke adına gösterdiği duyarlılık, gerçekten de takdirle karşılanacak bir duruştu. Dolayısıyla bu duruşu sergileyenlerle beraber olmanın ve onları ziyaret etmenin oldukça önemli olduğunu düşünüyoruz.
Devlet Bahçeliye, sizlere ve tüm teşkilatlarınıza teşekkür ediyorum. İnşallah ülke için bir araya gelmeye devam edeceğiz. Farklı durumlarda ayrılıklar olabilir. Bunlar gayet doğaldır. Ama bu ayrılıkları da kırmadan dökmeden, birbirimizi anlayarak, eleştirerek yolumuza devam edeceğiz. 
Belediye Meclisimizde AK Parti ve MHP grubundan oluşan bir meclise sahibiz. Bu birlik ve beraberlikten, MHP grubuyla çalışmaktan memnunuz. Aynı uyum içinde şehrimiz için çalışmaya devam edeceğimize inanıyorum". ifadelerini kullandı. 
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren MHP İl Başkanı Mehmet Ali Türker de Belediye Başkanı   Kamil Saraçoğluna nezaketinden dolayı teşekkür etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.