SARAÇOĞLU ERGUN ÇELEBİ İMAM HATİP ORTAOKULUNU ZİYARET ETTİ

Eğitim Yayın: 10 Ocak 2018 - Çarşamba - Güncelleme: 10.01.2018 15:48:44
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
3413 okunma
Google News

BAŞKAN SARAÇOĞLU ERGUN ÇELEBİ İMAM HATİP ORTAOKULUNU ZİYARET ETTİ
 

Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, okul ziyaretlerini sürdürüyor. 

Okul ziyaretleri kapsamında Ergun Çelebi İmam Hatip Ortaokulunu ziyaret ederek incelemelerde bulunan Başkan Saraçoğlu, okul yönetimi ve öğrenciler tarafından karşılandı. 

Okul konferans salonunda öğrenciler ile bir araya gelen Başkan Saraçoğlu; Okuduğunuz bölüm sizlere bu ülkenin daha inançlı, daha saygılı, daha merhametli ve daha bilinçli yetişmesi için bir sorumluluk yüklüyor. Bu yüzden sizlerin kutsal bir sorumluluğu var. Bu sorumluluğu taşıdığınız için sizlere teşekkür ediyorum. 

Özellikle geleceğimizin teminatı siz değerli çocuklarımız için yapılan çalışmalar çok önemli. Çünkü yarın, bizlerin yerinde sizler olacaksınız. Yarınlarınızı şimdiden planlamaya başlayın, ne olacağınıza karar verin ve bunun için çok çalışın. Eminim ki öğretmenleriniz de sizlere söylüyordur bol bol kitap okuyun ve en az bir yabancı dil öğrenin" dedi.

Konuşmalarının ardından öğrencilerin sorularını cevaplayan Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.