Saraçoğlu, Basın Mensuplarıyla Sahur'da Buluştu

Yaşam Yayın: 16 Haziran 2016 - Perşembe - Güncelleme: 16.06.2016 13:11:11
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
3007 okunma
Google News

 

Saraçoğlu, Basın Mensuplarıyla Sahur'da Buluştu

Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, basın mensuplarıyla sahurda bir araya geldi.

Saraçoğlu, Döner Gazino'daki sahur programında, belediyenin faaliyetleriyle ilgili bilgiler sundu, soruları cevaplandırdı.

Samimi bir ortamda gerçekleşen sohbet programının sahurun da bereketiyle daha verimli hale geldiğini kaydeden Başkan Saraçoğlu, "Sahur programı etkinliğinin bu yıl ikincisi düzenledik. Bugünlerde hepimizin zaman problemi de var. Bu sahur programı zaman problemini de ortadan kaldırmış oluyor. Bu anlamlı programa katılan tüm basın mensuplarına teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Başkan Kamil Saraçoğlu'nun sahur davetine Vizyon Gazetesi'nden Aslıhan Mercan, Sabah Gazetesi'nden İhsan Tunçoğlu, İHA'dan Hüseyin Efe, Doruk Gazetesi'nden Fatma Çakır, Hüdayim Güler ve Ahmet Arabacı, Yeni Kütahya Gazetesi'nden Ahmet Emre Özevren, Gündem Gazetesi'nden Hasan Okçu, AA'dan Muharrem Cin, Kanal 43'den Yasin Dursun ve Semih Baytaş, CHA'dan İbrahim Soyer, Gezgin Medya'dan Hüseyin Gezgin, DHA'dan Oğuzhan Kılıç, BTV'den Mustafa Altıntaş ve Abdurrahman Arın, Medya Kütahya Gazetesi'nden Halil İbrahim Çamırdık, Kutahya.link'den Abdullah Reha Nazlı ve Ekspres Gazetesi'nden Mesut Ekici katıldı

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.