SANATÇILARDAN VALİ AHMET HAMDİ NAYİR’E “TEŞEKKÜR” ZİYARETİ

Gündem Yayın: 22 Mayıs 2018 - Salı - Güncelleme: 22.05.2018 10:47:43
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2052 okunma
Google News

SANATÇILARDAN VALİ AHMET HAMDİ NAYİR’E “TEŞEKKÜR” ZİYARETİ
İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi tarafından düzenlenen “Destanlarımız Masal ve Halk Kahramanlarımız” sergisine katılan Kütahyalı sanatçılar, Vali Ahmet Hamdi Nayir’e desteklerinden dolayı teşekkür ziyaretinde bulundu. 

Vali Nayir’in makamında gerçekleşen ziyarette sanatçılar Esat Anık, Mustafa Dumanlar, Suna Ulucan, Sermin Özkara ile Meral Uğural Erdoğmuş yer aldı. 

Kabullerinden ve sergiye katılımlarında vermiş olduğu desteklerden dolayı Vali Ahmet Hamdi Nayir’e teşekkür eden sanatçılar, İzmir’de düzenlenen sergi hakkında bilgiler verdi. 

Hacivat-Karagöz, Keloğlan, Nasrettin Hoca, Dede Korkut, Deli Dumrul, Mevlana, Yunus gibi birçok milli ve manevi kahramanların minyatür, hat, ebru, çini, kırkyama gibi geleneksel Türk İslam Sanatları ile anlatıldığı ve 46 ilden 276 sanatçının katıldığı ifade edilen sergide Kütahya’nın Nasreddin Hoca grubunda 12 sanatçıyla temsil edildiği belirtildi.

Sergiye katılan sanatçılar; Esat Anık, Mustafa Dumanlar, Suna Ulucan, Sermin Özkara, Meral Uğural Erdoğmuş, Hadiye Demir, Atilla Argun, Ayşe Ateşli, Murat Ateşli, Mehmet Yıldırım, Ayşe Nur Potoğlu ile Suzan Çal’a teşekkür ederek çalışmalarında başarılar dileyen Vali Ahmet Hamdi Nayir, Kütahya’nın tanıtımı noktasında çabalayan herkese imkanlar dahilinde gereken tüm desteğin verileceğini söyledi. 
 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.