SANATÇILAR BİRLİĞİ BAŞKANLIĞINDA NİDA OLÇAR GÜVEN TAZELEDİ

Sanat Yayın: 26 Eylül 2018 - Çarşamba - Güncelleme: 26.09.2018 11:01:03
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
4318 okunma
Google News

KÜTAHYA SANATÇILAR BİRLİĞİ DERNEĞİ BAŞKANLIĞINA YENİDEN NİDA OLÇAR SEÇİLDİ

Olağan Genel Kurulu'nu 25 Eylül 2018 tarihinde Nar Geleneksel Toplantı Salonunda gerçekleştirdi. 

Üyelerinin büyük bir çoğunluğunun katıldığı genel kurulda eski yönetime birkaç ilave ile Nida Olçar başkanlığında devam kararı alındı.

Nida Olçar seçim sonrası açıklamasında şunları söyledi; " Son yıllarda ülke genelinde yaşanan olumsuzluklar sanat camiasında da etkili oldu.kısa soluklu bir aradan sonra çalışmalarımıza heyecanla yeniden başlayarak Kütahya Sanatçılar Birliği Derneği olağan genel kurulunu gerçekleştirdik. Öncelikle bu göreve beni tekrar layık gören üyelerimize teşekkür ediyor. yeni yönetim kurulumuzu tebrik ediyorum. Son günlerde gerek sosyal medya da gerek şehrin mülki amirleri tarafından medya da dile getirilen Kütahya ‘ nın tanıtım eksikliği sorununu gerçekleştirdiğimiz toplantıda ele alarak UNESCO Yaratıcı şehirler arasına giren Kütahya mızıhakkettiği yerde görmek üzere çalışmalara başlayarak , tüm sanatçı arkadaşlarımız ile taşın altına elimizi koymaya karar verdik.2018 yılı sonuna kadar projelerimizin önemli bir bölümü hayata geçmiş olacak.Destek veren herkese cok teşekkür ediyor saygılar sunuyorum"

 

Yönetim Kurulu şöyle:

Nida Olçar      Başkan
Süleyman Kaymak Bşk. Yrd.
Suna Konuşlu Başkan Yrd.
Esat Anık    Sekreter
Fikret Aydoğdu Muhasip
Meral Erdoğmuş Üye
Harun Çetin üye

Denetim Kurulu:
Burak Yılmaz
Lokman Acar

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.