ŞAMPİYONLAR MORAL PİKNİĞİNDE

ŞAMPİYONLAR MORAL PİKNİĞİNDE

Gündem Yayın: 02 Haziran 2013 - Pazar - Güncelleme: 02.06.2013 17:18:41
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2261 okunma
Google News

 

 

 

 

Kütahya’nın Emet ilçesinde, Emet Ceviz Dere Araştırma Derneği (ECDAD) tarafından geçtiğimiz mayıs ayında okullar ve kulüpler kategorisinde bölge birincisi olan Gazi Emet Halk Oyunları ekibine, Haziran ayında yapılacak olan Türkiye finalleri öncesi moral pikniği düzenlendi.

Piknik öncesinde öğrenci ve okul öğretmeleri Cevizdere Şehitler Anıtı’nı ziyaret etti. ECDAD başkanı Ali Duyan , büyük kahramanlıklara sahne olan Cevizdere Zaferi hakkında öğrencilere bilgi verdi. Anıt önünde Bu büyük kahramanlığı Türk halkına armağan eden Şehitlerimiz için hatim duası yapıldı. Şehitliğe yapılan ziyaretin ardından pikniğe geçildi. Piknikte öğrenciler aylardır yaptıkları çalışmaların stresini halat çekme, çuvalla yürüme, ipte elma yeme ve kaşıkla yumurta taşıma gibi oyunlarla üzerlerinden attılar.

Piknikte bir konuşma yapan ECDAD derneği başkanı Ali Duyan ; ‘ Öncelikle bölge finallerinde büyük başarıya imza atan öğrencilerimiz kutluyorum. Şimdi ise sıra geldi Türkiye finallerine, öğrencilerimizin Türkiye finallerinde de başarı sonuçlar alacağına inanıyorum. ECDAD derneği olarak amacımız, Türkiye finalleri öncesi öğrencilerimizin morallerini en üst seviyeye taşımaktır. ‘ dedi.

Okullar arası ve Kulüpler arası kategorisinde bölge birincisi olan Gazi Emet Halk Oyunları ekibi , 10-11 Haziranda Eskişehir’de düzenlenecek olan okullar arası Türkiye Finalinde, 29-30 Haziranda Akşehir’de yapılacak olan Kulüpler arası Türkiye finalinde, birincilik için yarışacak.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.