Şampiyon’dan Halk Eğitim Merkezi’ne Ziyaret

Şampiyon’dan Halk Eğitim Merkezi’ne Ziyaret

Spor Yayın: 27 Eylül 2014 - Cumartesi - Güncelleme: 27.09.2014 15:29:26
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2442 okunma
Google News

Şampiyon’dan Halk Eğitim Merkezi’ne Ziyaret

İtalya’ nın Rimini şehrinde yapılan Gençler Dünya Kick Boks Şampiyonasında, Genç Bayanlar Light Contact 50kg’ da Dünya Şampiyonu olan ve Şampiyonanın En Teknik Sporcusu seçilen milli sporcumuz İlknur GEDİK, İl Temsilcisi ve Federasyon Danışma Kurulu Üyesi Ahmet ARABACI, Halk Eğitim Merkezi Antrenörü Cengiz TAŞDELEN ve Bölge Hakemi Fatma ÇAKIR ile birlikte Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürü Davut EZEN, Müdür Yardımcısı Yunus Nadi YÜKSEL ve Ahmet ÖZÇELİK’ i ziyaret etti.

Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürü Davut EZEN: “Kızımız çok büyük bir başarıya imza atmıştır. Zaten kendisi Spor Lisesinde okuyor, dolayısıyla arkadaşlarına da çok olumlu bir örnek olmuştur. Gelecekte çok daha büyük başarılar elde edeceğine inanıyorum. Kendisi gibi başarılı sporcularımızın artmasını diliyorum. Biz Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu olarak diğer branşlarda olduğu gibi Kick Boks’a da önem veriyor ve o branşı da açıyoruz. Bizim açtığımız seansın hocası Cengiz TAŞDELEN tarafından çalıştırılan ve o gruptan çıkan bir sporcu olması bizi de ziyadesiyle memnun etmiştir. Bundan sonra da destelerimiz devam edecek. Biz elimizden geleni yapacağız. Başarılarının devamını diliyoruz.” İfadelerini kullandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.