Sami Kutlu, Altı Nokta Körler Derneğini Ziyaret Etti.

Gündem Yayın: 27 Ocak 2019 - Pazar - Güncelleme: 27.01.2019 18:22:19
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2139 okunma
Google News

Av. Sami Kutlu, Altı Nokta Körler Derneğini Ziyaret Etti. 

 

 

AK Parti Belediye Başkan adayı Av. Sami Kutlu seçim çalışmaları kapsamında Altı Nokta Körler Derneğini ziyaret etti. 

Dernek başkanı İsmail BARIŞ ve üyeleri tarafından dernek kapısında karşılanan AK Parti Belediye Başkan adayı Av. Sami Kutlu “Kitabımın Sesi Olur Musun?” projesiyle görme engellilerin sesi oldu.

Altınokta Körler Derneği Kütahya Şubesi tarafından hazırlanan “Kitabımın Sesi Olur Musun?” projesine destek olan Av. Sami Kutlu, “Kitabımın Sesi Olur Musun?” projesi kapsamında Ordinaryüs Profesör Doktor Ali Fuad Başgil’in “Gençlerle Baş Başa” adlı eserini seslendirdi.

Ziyaretten büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Altı Nokta Körler Derneği başkanı İsmail BARIŞ, “AK Parti Kütahya belediye Başkan Adayı Sayın Ahmet Sami Kutlu bugün şubemizi ziyaret ederek geçtiğimiz haftalarda başlatmış olduğumuz kitabımın sesi olur musun projesi kapsamında bugün kitabımızın sesi oldu. Yapmış olduğu ziyaretten dolayı kendisine şahsın üyelerin ve Derneği adına teşekkür ediyorum.”dedi.

Dernek tarafından yapılan çalışmaları takdirle izlediklerini belirten AK Parti Belediye Başkan adayı Av. Sami Kutlu "Yaptığınız projeleri yakından takip ediyorum. En son yaptığınız “Kitabımın Sesi Olur Musun?” projesini taktirle karşıladım ve kitabınızı seslendirerek sizlere destekçi oldum. Türkiye son on yılda ekonomik açıdan büyük atılımlar yapmıştır. Engellilere yönelik çok ciddi sosyal haklar verilmiştir. Engelli vatandaşlarımıza evde bakım ücreti gibi birçok haklar sağlandı. Engelliler için devletimiz her ay bu düzenli ödeme yapılmaktadır. Yine engelli istihdamında büyükartışl gözlenmektedir. Dolayısı ile devlet engelli vatandaşlarımıza ekonomik ve sosyal hak imkânını kanunlarla ortaya koyuyor ve uyguluyor. Sizlere olan desteğimiz her zaman devam edecektir." diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.