SALİHA İMAM HATİPLİLER DERNEĞİ

Gündem Yayın: 14 Şubat 2018 - Çarşamba - Güncelleme: 14.02.2018 12:33:45
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2284 okunma
Google News

Saliha İmam Hatipliler Derneği Yönetim Kurulu, Vali Ahmet Hamdi Nayir’e nezaket ziyaretinde bulundu. 

Vali Nayir’in makamında gerçekleşen ziyarette Dernek Başkanı Nilüfer Ebeoğlugil ile yönetim kurulu üyeleri Saadet Özbülbül ve Ayşe Şahin yer aldı. 

Saliha İmam Hatipliler Derneği faaliyetleri hakkında bilgiler veren Dernek Başkanı Nilüfer Ebeoğlugil, “Geleceğimiz Geleneğimiz” adlı proje başlattıklarını, projeyle birlikte 60 kadına girişimcilik eğitimi verileceğini söyledi. Projenin tüm kadınlara açık olduğunu dile getiren Nilüfer Ebeoğlugil, Nisan ayına dek sürecek olan projeye katılmak isteyen kadınların derneğe gelerek kayıt olabileceklerini kaydetti. 

Ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade eden Vali Ahmet Hamdi Nayir, nezaketlerinden dolayı Saliha İmam Hatipliler Derneği yönetimine teşekkür etti. 
 
Sivil toplum hareketlerini önemsediklerini vurgulayan Vali Ahmet Hamdi Nayir, hazırlanan projenin Kütahya’nın ihtiyaçlarından biri olduğunu söyledi. Vali Nayir, “Özellik arz eden, sizler gibi özel bir alanı seçen sivil toplum hareketleri bizler için biraz daha kıymetli oluyor. Yoksa genel manada baktığımızda eğitime önem veren, sizlerin mezun oldukları okullara önemini vurgulayan farklı dernek faaliyetini bulmak mümkün; ama siz biraz daha özel bir alanı seçmişsiniz. Kendi hemcinslerinizle ilgili bir faaliyet yürütecek, onların toplumda kendilerine yakışan yeri almalarını  sağlayacak bir çalışma yapacaksınız. Dolayısıyla daha özel bir alana hizmet vereceğiniz için inşallah daha farklı neticeler de olur.  Kadınlarımıza yönelik bu faaliyetlere büyük ihtiyaç var.  Onun için sizin gayretleriniz kıymetli diye düşünüyorum. İnşallah Kütahya’mız bundan fayda sağlar, inşallah düşündüğünüz gibi bu örnek Kütahya sınırlarından dışarıya da taşıyıp diğer illere de örnek olabilecek bir faaliyeti de beraberinde getirmiş olur” diye konuştu.

Ziyaret karşılıklı fikir alışverişinin ardından sona erdi.
 
 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.