Sahte altınları kuyumcuya satmak istedi

Asayiş Yayın: 02 Nisan 2022 - Cumartesi - Güncelleme: 02.04.2022 09:45:35
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1461 okunma
Google News

Gediz ilçesinde, sahte altınları kuyumcuya satmaya çalışan M.F.Ü., iş yeri sahibinin dikkati sayesinde yakalandı. M.F.Ü. ve araçta bekleyen H.B., polis ekiplerince gözaltına alınırken, 25 sahte Ata altın ile 27 bin 900 lira ele geçirildi.

Gediz ilçesinde kuyumcu dükkanına giren M.F.Ü., İstanbul'dan otomobil almak için geldiğini ve elindeki altınları bozdurmak istediğini söyledi. Kuyumcu, M.F.Ü.'nün hareketlerinden şüphelenince altınları incelenmesi için atölyeye gönderdi. Atölyede yapılan incelemede altınların sahte olduğunu anlayan kuyumcu, şüpheliye fark ettirmeden polise haber verdi. Kuyumcu, şüpheliyi bir süre iş yerinde oyalarken, ihbarla harekete geçen Gediz İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, iş yerine baskın yaptı. M.F.Ü. ve onu dışarıda araçla bekleyen H.B., suçüstü yakalandı. Araçta ve şüphelilerin üstünde yapılan aramalarda, 25 sahte Ata altın ve 27 bin 900 lira ele geçirildi. Gözaltına alınan 2 şüpheli, ifadeleri için Gediz İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Soruşturma sürüyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.