Sağlıkta İletişim

Yayın: 24 Aralık 2018 - Pazartesi - Güncelleme: 24.12.2018 14:37:10
Editör -
Okuma Süresi: 47 sn.
1752 okunma
Google News

Tıp Fakültesi Konferans Salonunda yapılan “Sağlıkta İletişim” konulu konferansın konuğu Üsküdar Üniversitesi Rektörü Psikiyatrist Prof.Dr.Nevzat Tarhan idi. Üniversite akademik ve idari çalışanları  ile öğrencilerin büyük ilgi gösterdiği konferansta "Sağlıkta iletişimde Türkiyede ciddi bir dönüşüm yaşandığının ve daha önce doktor odaklı olan sağlık sisteminin artık hasta odaklı olduğunun ve hastanın ön plana çıkarıldığının" vurgusunu yapan Tarhan, doktor ve hasta arasında doğru ve sağlıklı bir iletişimin kurulmasının önemine işaret etti.

Konferansın ardından Üniversite Rektörü Prof. Dr. Vural Kavuncu,  program konuğu Prof.Dr.Nevzat Tarhan 'a  plaket ve çinili vazo hediye etti. Prof.Dr.Nevzat Tarhan daha sonra okurları için kitaplarını imzaladı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.