SAĞLIKLI KENTLER BİRLİĞİ BİSİKLET KAFİLESİ BAŞKAN SARAOĞLU’NU ZİYARET ETTİ

Spor Yayın: 04 Mayıs 2017 - Perşembe - Güncelleme: 04.05.2017 16:42:14
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
3943 okunma
Google News

TÜRKİYE SAĞLIKLI KENTLER BİRLİĞİ BİSİKLET KAFİLESİ BAŞKAN SARAOĞLU’NU ZİYARET ETTİ

Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği organizasyonunda fiziksel aktivite ve aktif yaşam konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla “Şimdi Hareket Zamanı” sloganıyla 1-7 Mayıs 2017 tarihlerinde BUBİDOSD (Bursa Bisiklet ve Doğayı Sevenler Derneği), NowWeMove Türkiye koordinatörlüğü Muğla merkezli ENVERÇEVKO (Enerji Verimliliği ve Çevre Koruma Derneği)  ve ULUBİS (Uludağ Üniversitesi Bisiklet Topluluğu) üyelerinin desteği ile bisikletle Bursa’dan Denizli’ye pedal basmaya başlandı.

Obezite, diyabet ve metabolik hastalıklarla ilgili bilgi verip, fiziksel aktivite konusuna dikkat çekmek isteyen farklı yaş gruplarından oluşan 25 bisikletçi 6 günde, 580 km yol yaparak organizasyonu tamamlayacaklar.

Bursa’dan start alan bisikletliler Bursa-Denizli güzergahı üzerinde bulunan İlçemize uğrayarak Gediz Belediye Başkanı Dr. Mehmed Ali Saraoğlu’nu makamında ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Başkan Saraoğlu; bisiklet sporunun sevilmesi için öncülük yaptıklarını ifade etti. “Bisiklet sporunun daha geniş kitlelere ulaşmasını hedefleyen bu proje “Şimdi Hareket Zamanı” sloganıyla fiziksel aktivite ve aktif yaşam konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla ilçemizde gençler ve çocukların da katıldığı bisiklet turu düzenlendi.

Trafik ve zabıta ekiplerinin güvenlik önlemi altında çevre yolundan ilçeye giriş yapan bisiklet tutkunları, vatandaşların hayran bakışları altında yüzlerce Gedizli bisiklet kullanıcılarının kendilerine eşlik etmesiyle birlikte Gediz’de bisiklet turu attılar.

Tur sonunda Gediz Gençlik ve Kültür Merkezi’ni ziyaret ederek kompleks hakkında bilgi aldılar.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.