SAĞLIK ÜNİVERSİTESİ'NDE 15 TEMMUZ KONFERANSI GERÇEKLEŞTİ

Gündem Yayın: 17 Temmuz 2019 - Çarşamba - Güncelleme: 17.07.2019 12:45:03
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1447 okunma
Google News

SAĞLIK ÜNİVERSİTESİ'NDE 15 TEMMUZ KONFERANSI GERÇEKLEŞTİ

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi'nde, "15 Temmuz Tehditler ve Tedbirler" isimli konferans gerçekleşti. Konferansta eski İstanbul Milletvekili Metin Külünk konuşma yaptı.

 

KSBÜ- Sağlık Üniversitesi'nde "15 Temmuz Tehditler ve Tedbirler" isimli konferans gerçekleşti. Konferansın açılış konuşmasını Sağlık Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Vural Kavuncu yaptı. Rektör Kavuncu 15 Temmuzun öneminden bahsederek, şehitlere olan minnet ve şükran borcumuzu ödemekle yükümlü olduğumuzu belirtti. Kavuncu şehitlerimiz için, “Onlar vatan, millet, bayrak, demokrasi adına gözlerini kırpmadan şehadete yürüdüler. Arkalarında ise vatan sağolsun diyen acılarını kalplerine gömen eşlerini, çocuklarını, büyüklerini bıraktılar. Ruhları şad olsun.” ifadelerini kullandı. Prof. Dr. Vural Kavuncu 15 Temmuz hain darbe girişimine kalkışan FETÖ için,”Bu vatan hiçbir zaman; din kisvesi altında aklını ve vicdanını satan, kendi milletinin üzerine tankları yürüten, bombalar yağdıran bu soysuzları unutmayacak.’’ diye konuştu. 

Rektör Kavuncu’nun ardından eski İstanbul Milletvekili Metin Külünk konuşma yaptı. Külünk, 15 Temmuz hain darbe girişimini İslam’ı Hıristiyanlaştırma projesi olarak değerlendirerek, FETÖ’nün hain darbe girişimi öncesi sinsi projelerinden bahsetti. Eski Vekil Metin Külünk, “Allah korusun 15 Temmuz başarılı olsaydı, FETÖ bu ülkeyi ‘Atlantik Ötesi’ne teslim edecekti. Bu hain oluşumu kullanan güçler, toplumuzun hassas noktalarını değerlendirerek, onun üzerinden işgal planlarını hazırlıyorlar. Milletimiz buna izin vermedi. Güçlü bir devlet geleneğimiz var.’’ değerlendirmelerinde bulundu.    

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.