SAĞLIK KOMPLEKSİ YAPILIYOR

Sağlık Yayın: 06 Ocak 2017 - Cuma - Güncelleme: 06.01.2017 15:33:26
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
6512 okunma
Google News

Ak Parti Kütahya Milletvekili Vural Kavuncu Yenidoğan ve Yunus Emre Mahallelerine sağlık kompleksi müjdesini verdi.

Millletvekil Kavuncu yaptığı açıklamada ;"Kütahya için sağlık yatırımlarımız devam ediyor. Yenidoğan ve Yunus Emre Mahalleleri halkımız ve muhtarlarımız bir sağlık merkezi ihtiyacı konusunu bizlere bildirmiş ve ısrarlı takipçisi olmuşlardı. Bizler de bu ihtiyacı belirlemiş, mahallemize ve Kütahya’mıza yakışır, estetik, çok işlevli bir merkez için harekete geçmiştik. Kütahya Belediyesi de bu çalışmalara destek vererek ulaşımı kolay, mahallelere hakim müstesna bir arsayı bu amaçla tahsis etti. Biz de milletvekilleri olarak geçtiğimiz aylarda yatırım müjdesini verdik.

Farklı bir proje olması yönünde ki talebimiz nedeni ile Sağlık Bakanlığı elindeki tip projelerden farklı bir proje çalışması yürütüldü, proje yenilendi. Yatırım planlamasında olan Sağlık Kompleksi için bundan sonraki aşamada yapım ihalesine çıkılacak, takiben de inşaatına başlanacak.

Yapılacak Sağlık Kompleksi 707 m2 bina oturma alanında, 1414 m2 kapalı alana sahip 2 kattan oluşmaktadır. Sağlık Kompleksinde 6 Aile Hekimlik muayene odaları, Ağız ve Diş Sağlığı Odası, Laboratuar ve 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonunun yanı sıra; Evde Bakım, Spor Salonu, Beslenme Danışmanlığı ve Diyet, Psikolojik Ergen Danışmanlığı, Sosyal Danışmanlık ve Hasta Eğitimi odaları da yer alacak. Bu birimler imkanlar ve talimatlar doğrultusunda farklı amaçlarla Sağlık Hizmeti sunabilecek."

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.