Sadaka Kutusundaki Parayı Çaldılar

Asayiş Yayın: 26 Eylül 2018 - Çarşamba - Güncelleme: 26.09.2018 17:43:29
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2727 okunma
Google News

Kütahya'da yaşları 15 ile 17 arasındaki 3 kişi, camide bulunan sadaka kutusundaki paraları çaldı. Güvenlik kameralarınca görüntülenen olay sonrası yakalanan şüpheliler çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Olay Yenidoğan Mahallesi'ndeki Nizamiye Camii'nde meydana geldi. A.Ö. (17), kardeşi E.Ö. (15) ve arkadaşı S.B. (16) akşam saatlerinde cemaatin dağılmasına yakın camiye geldi. Şüphe çekmemek için namaz kılar gibi davranan şüpheliler ardından müezzin odasının camını zorlayarak içeriye girdi. Şüpheliler odasındaki sadaka kutusu içerisinden 500 lira alıp kaçtı.

Cami imamının sadaka kutusundaki paraların çalındığının farkına varmasının ardından durum polise bildirdi. Polis ekipleri, cami içerisindeki güvenlik kamerası görüntülerinde olayı gerçekleştirenlerin daha önce hırsızlık suçlarından çok sayıda suç kayıtları bulunan A.Ö., kardeşi E.Ö. ve S.B. olduğunu belirledi. 3 şüpheli polis ekipleri tarafından yakalandı, sevk edildikleri adliyede Sulh Ceza Hakimliğince tutuklanarak cezaevine gönderildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.