Saç Şekillendirici

Yaşam Yayın: 21 Ağustos 2020 - Cuma - Güncelleme: 21.08.2020 20:32:09
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2083 okunma
Google News

Saç Şekillendirici

Saç yapıları kabarık, elektriklenen, düz görünümde olabilir. Saç şekillendirici olarak özellikle kabaran, elektriklenen saçlarda köpük, jöle, sprey kullanılır. Günlük bakım için gerekli olan şekillendiriciler vasıtası ile kabarık görünümlü saçlar düz bir görünüme kavuşur, elektriklenmesi azalabilir. Günün koşuşturması ile zaman kısıtı ile kuaföre gidilemediğinde kurtarıcı olan saç şekillendiricileri pratik uygulamalar ile saçlara istenilen görünümü vermeyi sağlıyor.

Saç Şekillendirici Çeşitleri

Saç şekillendiriciler köpük, bryantin, sprey, sakal ve bıyık için wax, jöle gibi ürünlerdir. Saç şekillendirici düz saçlar için dalgalı görünüm veren ya da elektrikli saçlar için düzleştiren etkide ürünlerdir. Gür saçlar için sert şekillendiriciler, seyrek saçlar için ise yumuşak şekillendiriciler uygun olur. Bu ürünleri kullanım miktarı da çok önemlidir.

Ürün üzerinde belirlenen miktarda kullanılmalı yetersiz görülür ise ilave olarak kullanılmalıdır. Ürünler saça yedirilmeli ya da tarakla uygulanmalıdır. Saçların şeklinin sabit görünmesi için de sprey kullanılmalıdır. Saç dalgaları ön plana çıkarmak istenirseköpük ve jöle ile desteklenerek kullanılmalıdır. Saç şekillendirici çeşitlerini https://www.cosmetica.com.tr/sac-sekillendirici/ sayfasından ziyaret edebilirsiniz.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.