ŞABAN DEDE “SOSYAL YAŞAM ALANI” OLUYOR

Gündem Yayın: 17 Kasım 2017 - Cuma - Güncelleme: 17.11.2017 11:28:38
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
3634 okunma
Google News
 
TAVŞANLI’DA ÖZELLİKLE YAZ AYLARINDA HAFTA SONLARI YAKLAŞIK 2000 KİŞİNİN STRES ATTIĞI ŞABAN DEDE’DE YATIRIMLAR START ALDI. ORMAN VE SU İŞLERİ BAKANI VEYSEL EROĞLU’NUN DESTEĞİYLE HAYATA GEÇİRİLEN BU PROJE İLE ŞABAN DEDE MESİRE ALANI “SOSYAL YAŞAM ALANI” HALİNE GELİYOR.
Tavşanlı Belediyesi ile Orman İşletme Müdürlüğü’nün ortaklaşa yürüttüğü Şaban Dede Mesire Alanı Projesi’nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. İlk olarak Tavşanlı Belediyesi tarafından bu alanda dolgu çalışmaları başlatıldı.
Orman İşletme Müdürlüğü tarafından her iki tepede yürütülen kır restoranı ile kır kahvesinin inşaat çalışmaları ise hızla yükseliyor.
Konuya ilişkin bilgiler veren Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, “Şaban Dede Mesire Alanı Projesi ile ilçemize yeni bir sosyal yaşam alanı oluşturuyoruz. Orman Bölge Müdürlüğü’nce bu alanda şu an kır restoran ve kır kahvesinin inşaat çalışmaları yürütülüyor. Biz Tavşanlı Belediyesi olarak yol için dolgu çalışmaları gerçekleştiriyoruz. Ayrıca hava bisikleti, paintball sahası, piknik ve çocuk oyun alanları ile içerisinde futbol, basketbol, voleybol ve tenis kortunun bulunduğu spor kompleksi inşa edeceğiz. Bu yatırımlarımız ile birlikte Şaban Dede Mesire Alanı, Ada Mesireliği’nin ardından yeni bir sosyal yaşam merkezi haline gelecek” ifadelerini kullandı.
Belediye Başkanı Mustafa Güler, “Bu projede desteklerini esirgemeyen fahri hemşehrimiz Orman ve Su İşleri Bakanımız Sayın Veysel Eroğlu'na, Milletvekilimiz Sayın Vural Kavuncu'ya ve Orman Bölge Müdürlüğü ile Tavşanlı İşletme Müdürlüğü’ne teşekkür ediyorum" dedi.
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.