SAADET PARTİSİNDEN ZİYARET

Siyaset Yayın: 03 Haziran 2018 - Pazar - Güncelleme: 03.06.2018 16:12:09
Editör -
Okuma Süresi: 59 sn.
2277 okunma
Google News

SAADET PARTİSİNDEN ZİYARET

24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçiminde, Kütahya Milletvekili adaylarını açıklayan Saadet Partisi, adaylarıyla ve seçim ekibiyle Tavşanlı'da da çalışmalarına hız verdi.

 Tavşanlı Saadet Partisi İlçe Başkanı Dursun Çetin, Tavşanlı Belediye Meclis üyesi Halil Poyraz , Tepecik Belediye Meclis üyesi Mücahit Uçkan ve seçim ekibi ile  büromuzu ziyaret ettiler. Çalışmaları hakkında bilgiler verdiler. İlçe Başkanı Çetin, Tavşanlı cumartesi pazarında, halkla buluştuklarını, esnaflarla görüştüklerini ve adaylarını halka tanıtmak için yola çıktıklarını anlattı. Çalışmalarının il merkezi, ilçeler, beldeler ve köylerde, program dahilinde devam edeceğini ifade eden Dursun Çetin; "Herşeyden önce huzur içinde milletin iradesinin sandığa yansımasını temenni ediyoruz.  Ülkemiz için, seçimlerin hayırlı olmasını diliyoruz. Bizler adaylarımızla birlikte, çalışmalara başladık.  Programımızı, seçim beyannamemizi anlatıyoruz. Oylarıyla bize teveccüh göstermelerini diliyoruz. “ dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.