Saadet Partisi sandık müşahitleri toplantısında biraraya geldiler

Siyaset Yayın: 09 Haziran 2018 - Cumartesi - Güncelleme: 09.06.2018 11:59:55
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
3069 okunma
Google News
Türkiye’de birleştirici siyasetiyle, sorunlara çözüm getireceklerini dile getiren Saadet Partisi seçim çalışmalarını Tavşanlı ilçesinde sürdürüyor.
Saadet Partisi Kütahya Milletvekili Adayları Ömer Faruk Evren, Fatih Bozan ve Nurullah Güngör Tavşanlı İlçe Teşkilatının düzenlemiş olduğu Sandık Müşahitleri Toplantısı ve İftar yemeğinde teşkilat mensupları ile bir araya geldi.
 
Oruçlarını birlikte açan teşkilat mensupları daha sonrasında toplantıya geçti. Yoğun bir katılım ile başlayan toplantı da ilk konuşmayı Saadet Partisi İlçe Başkanı Dursun Çetin  yaptı. Konuşmasında Seçim sathı mahallinde yapılacak çalışmalar hakkında bilgiler veren Çetin, "Tavşanlı Halkı hiçbir zaman Milli Görüş Partilerini yalnız bırakmamış ve hep sahip çıkmıştır. Bu vefaya Saadet Partisi kayıtsız kalmamış, 24 Haziran Seçimlerinde diğer partilerin üvey evlat gibi davrandığı Tavşanlı’mıza Fatih Bozan  Bey’i 2. Sıradan, Rumeysa Poyraz hanımefendiyi ise 5. Sıradan aday göstermiştir"  dedi.
Programda söz alan Kütahya İl Başkanı Ali İhsan Oturak ,  Kütahya genelinde yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Çalışmalarda karşılaşılan büyük teveccühün artarak devam ettiğini belirten Oturak, seçimlerde devlet yardımı almadan büyük bir seçim kampanyası yürüttüklerini söyledi. "Ülkemizde ne yazık ki HDP’ye bile milyonlarca (eski para sistemine göre trilyonlarca) seçim yardımı yapıldığını ancak ülkenin maddi manevi kalkınmasında rol oynayan Milli Görüş partisi Saadet Partisine tırtırlı kuruş verilmiyor" dedi. 
Dursun Çetin’in ardından söz alan Kütahya’nın efsane Belediye Başkanlarından  Süleyman Canan yapılan yeni değişiklikler ile birlikte yeni seçim kanunu hakkında teşkilat mensuplarına sunum yaparak dikkat edilmesi gereken konular hakkında bilgiler verdiler.
 
Türkiye’de sosyal medya ve dijital ortam da en iyi kampanyayı yürüten bir parti olan Saadet Partisi e-mitingler ile seçmen karşısına çıkmıştı. Sosyal Medyanın önemi üzerine sunumlarını gerçekleştiren Battal Akpınar  teşkilat mensuplarının dikkat etmesi gereken konular hakkında uyarılarda bulundu.
 
Daha sonra Programda Ömer Faruk Evren, Fatih Bozan  ve Nurullah Güngör  birer selamlama konuşması yaparak teşkilat mensuplarına saha çalışmalarında kendilerine verdikleri destekten ötürü teşekkür ettiler.
 Program Teravih namazı ile son buldu.
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.