Ressam Kübra Çakır’dan Anlamlı Hediye

CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN İLE BELEDİYE BAŞKANI MUSTAFA GÜLER’İ KARAKALEM YÖNTEMİYLE TUVALE YANSITAN RESSAM KÜBRA ÇAKIR, BU RESİMLERİ BAŞKAN GÜLER’E HEDİYE ETTİ.

Kültür Yayın: 08 Ekim 2016 - Cumartesi - Güncelleme: 08.10.2016 14:08:48
Editör -
Okuma Süresi: 53 sn.
6610 okunma
Google News


 

 Tavşanlı Belediyesi’nde Toplum Yararına Programı (TYP) kapsamında görev yapan ve aynı zamanda ressam olan Kübra Çakır, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Belediye Başkanı Mustafa Güler’i karakalem çalışması olarak resmetti.

Bu resimleri Başkan Güler’e hediye eden Kübra Çakır, “5 yıldır resim yapıyorum ve son 2 yıldır da sanatımı geliştirdim. Resim yaparken, hiçbir kurs almadım. Yeteneğim doğrultusunda kendi çabalarımla resim yapıyorum. Son olarak karakalem yöntemiyle Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile Belediye Başkanımız Mustafa Güler’in resimlerini yapmıştım ve o resimleri Başkanımıza hediye etmek istedim. Başkanımız da beni kırmadı kendisine çok teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Güler de Kübra Çakır’a sanatını sürekli geliştirme tavsiyesinde bulunarak bu anlamlı hediyesi için teşekkür etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.