Remzi Ay'a Sevgi Seli

Siyaset Yayın: 17 Mayıs 2018 - Perşembe - Güncelleme: 17.05.2018 15:00:34
Editör -
Okuma Süresi: 4 dk.
2589 okunma
Google News


AK Parti Kütahya Milletvekili Aday Adayı Remzi AY gündeme ilişkin önemli değerlendirmelerde bulundu. Kütahya’yı karış karış gezen Remzi AY’a halk yoğun ilgi gösterirken, Ülke gündemi ve Kütahya için önemli açıklamalarda bulundu.

Ak Parti tekrar iktidar olacak.

Vatandaşın sorunlarını dinleyen onlardan yetki talep eden Ay, Türkiye'nin 24 Haziran seçimlerine odaklandığını belirterek, Cumhurbaşkanımızın sözlerine atıf yaparak; ‘’Ak Parti Yol demektir, köprü demektir, Bağlantıüniveriste demektir, dünyanın en büyük havalimanı demektir, Marmaray demektir, Şehir hastaneleri demektir, tünel demektir, ambulans demektir, doğalgaz demektir. Ak Parti Terörü bitiren kadronun adıdır. Çok şükür Milletimizin gönlünde de böyle yer almıştır’’ ifadesini kullandı.

Ay, Türkiye'nin uzun yıllar hedeflere yürüyen ve bu hedeflerine ulaşan önemli projelere imza atan bir yapıya kavuştuğunu, bu çerçevede 'Güçlü Ekonomi ve Güçlü Türkiye' imajının artık Dünyanın da kabul ettiği bir gerçek olduğunu ifade etti.

 

Güçlü Türkiye Güçlü Kadınlarımızın ellerinde yükselecek.

AK Parti’nin demokraside kadınlara verdiği değerin çok önemli olduğunu vurgulayan Ay, “Partimizin geçmişten bugüne yükselen bir grafikle birlikte kadınlarımızın siyasete dahil olması verdiği mücadele demokrasi tarihimizde önemli bir yer bulmuştur. Kadınlar özellikle Ak parti İktidarında önemli görevler alıyorlar. Bugün Kamu görevlilerinin 40’ı kadınlardan oluşmakta, Ak Parti döneminde kadınların okullaşma oranı 42’den  82’ye çıktı. Kadınların desteği ile hem genel hem de Cumhurbaşkanlığı seçiminde rekorlar kırarak ülkemizin şahlanışında tarihi bir katkı sağlamak istiyoruz” şeklinde konuştu.

Gençlerimiz geleceğimizdir.

Remzi Ay ; "Gücümüzü her zaman gençlerden alıyoruz. Aday adaylığımız döneminde de en büyük destek hep gençlerden geliyor. Gençler geleceğimiz. En büyük yatırımı gençlere yapmalıyız çünkü onların bu enerjisi geleceğe olan güvenimizi kat ve kat artırıyor.’’ ifadesini kullandı.

 

 

İstihdam Yapacağız, Batının Oyununu Bozacağız.

Ak Parti Kütahya Milletvekili Aday Adayı Remzi Ay, ‘’Sayın Cumhurbaşkanımızın bir sözüyle İş dünyası birlik oldu. Her gün daha kötüye giden Avrupa karşısında 81 ilde istihdam seferberliği ile 1.5 Milyon işsiz kardeşimize iş oldu, umut oldu. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ında dediği gibi; ‘’İş adamı kardeşlerim iş yerlerinde kapıyı açtıkları zaman ne kaybederler? Kazanırlar ve bu oyun bozar. Kimlerin oyununu bozar? Batı'nın oyununu bozar, zaten biz bu Batı'nın oyununu bozmakla mükellefiz."

İşte bizde bu şuur ve idealle Cumhurbaşkanımızın gösterdiği bu hedefle, inşallah bize Mecliste Milletvekilliği görevi verilirse, Kütahya için Teknoloji odaklı katma değeri yüksek iş alanları sağlayarak ülkemize hizmet etmiş olacağız. Batının oyununu bozmuş olacağız.’’ dedi.

 

Sosyal ve Kültürel alanda çalışmalar yapacağız.

Bize görev verilirse Kütahya’ya istihdam oluşturacak alanlar için kaynak üretecek, özellikle Tarih kokan sokakların restorasyonu üzerine çalışmalar yaparak, kültür ve sanat alanlarına öz değerleri öne çıkartacağız, Kütahya’nın turizmine katkı sağlayacak çalışmalar yapacağız.’’ şeklinde konuştu.

 

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.