Rektör Kavuncu STK ve Oda Başkanlarına bilgiler verdi

Sağlık Yayın: 23 Ağustos 2019 - Cuma - Güncelleme: 23.08.2019 11:21:32
Editör -
Okuma Süresi: 58 sn.
2116 okunma
Google News

REKTÖR KAVUNCU STK VE ODA BAŞKANLARINA BİLGİ VERDİ

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Vural Kavuncu, Kütahya’nın sivil toplum kuruluşları (STK) ve oda başkanlarına üniversitenin çalışmaları hakkında bilgi verdi.

 

 

KSBÜ- Sağlık Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Vural Kavuncu, Kütahya’nın STK’larına ve oda başkanlarına üniversite ile ilgili genel bilgilendirme, kurulduğundan bu güne kadarki gelişmeler ve gelecek planları hakkında bilgilendirme yaptı. Rektör Kavuncu’nun konuşmasının ardından konuklar üniversite laboratuvarlarını gezerek, cihazlar hakkında bilgilendirdiler. Ardından KSBÜ Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon (FTR) Hastanesine geçilerek, ziyaretçilere hastane hakkında tanıtım yapıldı. Programın sonunda toplu olarak hatıra fotoğrafı çekildi. STK’lar ve oda başkanları Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesinin göstermiş olduğu performanstan dolayı çok memnun olduklarını dile getirdiler.

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.