Rektör Kavuncu Heyeti İle Birlikte Tavşanlı’yı Ziyaret Etti

Gündem Yayın: 08 Temmuz 2019 - Pazartesi - Güncelleme: 08.07.2019 08:54:38
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1907 okunma
Google News

Rektör Kavuncu Heyeti İle Birlikte Tavşanlı’yı Ziyaret Etti

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Vural Kavuncu heyeti ile birlikte Tavşanlı’da bir dizi ziyaretlerde bulundu.

 

KSBÜ- Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Vural Kavuncu, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ahmet Çekirdekçi ve Prof. Dr. Duygu Perçin Renders, Genel Sekreter Kutlu Önal, Tıp Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Emine Kadıoğlu ile birlikte daire başkanları Tavşanlı’da bir dizi ziyaretlerde bulundular. İlk ziyaret Tavşanlı Kaymakamı Yüksel Kara’ya gerçekleşti. Kara ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Sağlık Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kavuncu ve heyetine teşekkürlerini sundu.

Ardından Sağlık Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Vural Kavuncu; heyeti ve Kaymakam Yüksel Kara ile birlikte Tavşanlı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi’nin inşaat çalışmalarını yerinde inceledi. İncelemelerden sonra Kaymakam Kara, Rektör Kavuncu ve heyetiyle vedalaştı. Sağlık Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kavuncu ve heyeti ise yeni yapılan Tavşanlı Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi ve Kavaklı Aile Sağlığı Merkezine geçerek, hekimler tarafından çalışmalar hakkında bilgi aldılar.

Rektör Kavuncu ve heyeti son olarak Göbel Termal Turizm Merkezini ziyaret ettiler.

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.