Rektör Gören’e ziyaret

Gündem Yayın: 20 Nisan 2017 - Perşembe - Güncelleme: 20.04.2017 13:45:09
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
3058 okunma
Google News


Kütahya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Erkan Sağlam ile beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Rektörü Prof. Dr. Remzi Göreni ziyaret etti 
Kütahya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Erkan Sağlam, ziyarette yaptığı konuşmada, yeni bir oluşum ve dinamik bir ekiple yola çıkarak Kütahya basını adına güzel işler yapacaklarını belirtti. Cemiyet olarak tarihi Germiyan Sokakta Yılmazlar Konağı olarak bilinen konağın cemiyet hizmet binası olarak oluşturulduğunu dile getiren Sağlam, “Yerel basın olarak birlik ve bütünlüğü sağlayarak çalışmalara imza atmak istiyoruz. Bu birlikteliği sağlamış durumdayız. İnşallah hep birlikte yapacağım çalışmalarla Kütahya’mıza artı değer katmak istiyoruz. Çünkü biliyoruz ki ilin yöneticileri kadar basın da ilimizin gelişmesinde sorumluluk sahibi. Sorumluluğumuzun farkındayız ve bu yönde de çalışmalarımız olacaktır” diye konuştu.
Kütahya’nın yükselen değerlerinden olan ve özellikle son zamanlarda yaptığı çalışmalarla adından söz ettiren Dumlupınar Üniversitesinin kendileri için ayrı bir öneme sahip olduğuna da değinen Sağlam, “Üniversitemiz ne kadar çok güzel iş yapar ve adını duyurursa Kütahya’mız da bu durumdan etkilenip faydalanacaktır. Biz bunu önemsiyoruz. Yerel basın ve ulusal basın temsilcilerimizle birlikte üniversitemizin yapacağı projelere destek vererek bu konuda da katkı sağlamak istiyoruz” ifadelerini kullandı.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Rektör Gören’de Kütahya Gazeteciler Cemiyeti’nin yeni yönetimine, hayırlı olsun diyerek, çalışmalarında kolaylıklar diledi. Üniversite olarak yürütülen bazı projelerden de söz eden Gören, yerel basının önemine değindi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.